Kaikki mallit

gto

Sport cruiser

Hard Top

Flybridge

skydeck

470 SKY 2024

Galeon

Uutuus 470 Sky 2024 tuo elegantin muotokielen nyt kompaktimpaan kokoon. Tyylikkäillä linjoillaan 470 SKY:ta voisi äkkiseltään luulla hardtop-malliksi, ja siitä huolimatta se tarjoaa yläkannen, joka on siististi piilotettu pehmeällä katolla.

510 Sky

Galeon

510 Skydeck-malli on palkitun 500 Fly:n jatkumo. Jakaen rungon suunnittelun ja kaikki upeat ominaisuudet, jotka tekivät 500:sta niin suositun, se onnistuu ottamaan askeleen pidemmälle innovatiivisella yläkannen suunnittelulla.

650 Sky

Galeon

650 Skydeck on varmasti vaikuttanut kaikkein ankarimpiin skeptikoihin uskomattomilla ominaisuuksillaan ja innovaatioillaan, kun kyse on tilanjaosta, määrästä ja toiminnallisuudesta. Ulkopuolen ruokailutilaan mahtuu kerralla kahdeksan ihmistä, jotka voivat ruokailun ohella nauttia viihdejärjestelmästä.

700 SKY

Galeon

The new 700 SKYDECK comes as a successor to the Galeon yacht with the same name, acclaimed for its design and innovation, yet they share little in common. The upcoming model brings a completely new approach to space distribution, several technological advances and even more luxury features on board.