Kaikki mallit

gto

Sport cruiser

Hard Top

Flybridge

skydeck

300 Fly

Galeon

Dynaaminen ulkomuoto seuraa selvästi suunnittelusuuntausta, jossa Galeon esittelee kolmannen sukupolven mallistossa mm.isoilla ikkunoillaan.

305 HTS

Galeon

305 HTS on tilava vene, täydellinen pitkillekin matkoille sinulle, perheellenne ja ystäville, joka tarjoaa kokoluokkansa suurimmat tilat, 4:lle aikuiselle hyvät makuutilat ja layout, joka mukautuu kaikkien tarpeisiin.

310 HTC

Galeon

Galeon 310 HTC on isolla lasisella kattoluukulla avattavissa ottamaan vastaan raikkaan merituulen ja sulkemalla sen ja salongin takaosassa olevan lasisen kevyesti liukuvan oven, saadaan matkustamoon vedoton ja lämmin tila ajaa ja nauttia sisätiloista vaikka sateen sattuessa.

325 GTO

Galeon

Galeon 325 GTO on vertaansa vailla oleva uutuus Galeonin valikoimaan. Se on vastaus markkinoille, kun halutaan nopea ja ylellinen perämoottorein varustettu daycruiser.

335 HTS

Galeon

335 HTS tuo saman dynaamisen ilmeen kuin muissa kolmannen sukupolven Galeoneissa on jo nähty. Galeon 335 HTS on menevä ja kaunis designiltaan.

360 Fly

Galeon

360 Fly tuo uusia tuulia kompaktiin kokoluokkaan. Tyylikkäällä sisustusjärjestelyllään se tarjoaa yllättävän tilavat oleskelumahdollisuudet aluksella tarjoten kolme erillistä oleskelutilaa kannen alla.

365 HTS

Galeon

GALEON 365 VIE HT-VENEET UUDELLE TASOLLE!

370 HTC

Galeon

Matkavene veneilevällä perheelle, jonka parhaita ominaisuuksia ovat mm. 3 kajuuttaa, 6 vuodepaikkaa sekä salongin ja takakannen yhdistyminen suureksi seurustelutilaksi.

375 GTO

Galeon

This feature-filled day boat draws attention by taking design cues from the fourth generation of Galeon yachts yet adding some GTO flavor to the mix. With a low profile, perfect proportions and sporty accents throughout it is bound to stand out in any marina.

400 Fly

Galeon

VUODEN 2019 UUTUUS!
Galeon 400 Fly liittyi  malliston neljänteen sukupolveen. Beach Mode tarjotaan nyt uuteen kompaktiin luokkaan.

405 HTS

Galeon

The new 13,5-meter, hardtop yacht designed by Tony Castro Yacht Design has been created and built to be a perfect day cruiser for all the sport enthusiasts. Her exterior styling and interior arrangement reveal the Galeon’s classic profile with a modern twist.

410 HTC

Galeon

Galeon 410 HTC is the latest model from the Gdańsk shipyard, which entered mass production at the turn of the New Year. This model is another hard top build, based on the very popular model 400 FLY, liked by customers.

425 HTS

Galeon

425 HTS on tehty väljään veneilyyn. Sinä ja vieraanne voitte nauttia
alhaalla aamupalan, yläsalongissa grillipäivällisen ja avotilassa
auringosta.

435 GTO

Galeon

The 435 GTO is the next-in-line of powerful, outboard models with its sleek contours and versatile space distribution on board, bound to stand out in any marina.

440 Fly

Galeon

Galeon on hyödyntänyt edelläkävijyyttään ja  veneenrakentamiseen liittyvää kokemustaan Galeon 440 Fly:n suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tämän ansiosta on saatu aikaiseksi vene, joka on kooltaan kompakti. Ja kuitenkin ladattu täyteen uskomattomia innovaatioita, joita ei ikinä uskoisi löytävänsä tämän kokoluokan Flybridge-veneestä.

450 HTC

Galeon

Galeon ja Tony Castro Design Studio suunnittelivat 450 HTC:ta Flybridge-variantin rinnalla (Galeon 440 Fly) jonka vuoksi ne jakavat useita uniikkeja ominaisuuksia ja innovaatioita. Tilaratkaisut näissä kahdessa veneessä ovat hyvin samankaltaisia, mutta 450 HTC tarjoaa lisäksi erittäin sporttisen designin.

470 SKY 2024

Galeon

Uutuus 470 Sky 2024 tuo elegantin muotokielen nyt kompaktimpaan kokoon. Tyylikkäillä linjoillaan 470 SKY:ta voisi äkkiseltään luulla hardtop-malliksi, ja siitä huolimatta se tarjoaa yläkannen, joka on siististi piilotettu pehmeällä katolla.

480 Fly

Galeon

Galeon käyttää viimeisintä teknologiaa veneen suunnittelussa ja sen rakentamisessa. Alipainelaminointi on ollut olennainen osa tuotantoa jo vuosia. Niin myös 480-sarjassa.

485 HTS

Galeon

485 HTS on Galeonin kolmannen sukupolven mallien joukkoon kuuluva silmää hivelevän designin ansiosta. Tämä ”avoin" urheilumalli tarjoaa dynaamisen suorituskyvyn säilyttäen poikkeuksellisen mukavuustason veneilyyn.

500 Fly

Galeon

Galeon 500 Fly on voittanut sen arvostetuimman palkinnon, mitä vene voi Euroopassa voittaa. Vene valittiin luokkansa parhaaksi veneeksi ja sai Power Boat Of The Year 2016 tunnustuksen Dusseldorfin venemesuilla tammikuussa 2016.

510 Sky

Galeon

510 Skydeck-malli on palkitun 500 Fly:n jatkumo. Jakaen rungon suunnittelun ja kaikki upeat ominaisuudet, jotka tekivät 500:sta niin suositun, se onnistuu ottamaan askeleen pidemmälle innovatiivisella yläkannen suunnittelulla.

560 FLY

Galeon

The 560 FLY bridges the gap in Galeon’s portfolio between the award-winning 500 series and the highly innovative 640 and 650 models. The long-awaited premiere is expected to directly address the needs of customers who appreciated the technical prowess of the 500 FLY yet desire more space on board and the bespoke luxury of the 640/650 models while still maintaining a manageable size.

640 FLY

Galeon

GALEONIN KAUTTA AIKAIN INNOVATIIVISIN JAHTI!

Tämä moneen muuntuva jahti mullistaa segmenttinsä tarjonnan innovatiivisilla ratkaisuilla.

650 Sky

Galeon

650 Skydeck on varmasti vaikuttanut kaikkein ankarimpiin skeptikoihin uskomattomilla ominaisuuksillaan ja innovaatioillaan, kun kyse on tilanjaosta, määrästä ja toiminnallisuudesta. Ulkopuolen ruokailutilaan mahtuu kerralla kahdeksan ihmistä, jotka voivat ruokailun ohella nauttia viihdejärjestelmästä.

680 Fly

Galeon

Galeon 680 Fly on tuore lisä Galeon-mallien neljänteen sukupolveen ja sisältää jännittäviä uusia ominaisuuksia. Elegantti ja kevyt runko tarjoaa kiitettävää suorituskykyä ja erinomaisen ajettavuuden.

700 SKY

Galeon

The new 700 SKYDECK comes as a successor to the Galeon yacht with the same name, acclaimed for its design and innovation, yet they share little in common. The upcoming model brings a completely new approach to space distribution, several technological advances and even more luxury features on board.

800 FLY

Galeon

Thanks to many years of experience, passed down in our company from generation to generation, we have created the Galeon 800 FLY, which combines a sporty silhouette and impressive performance with a sense of space and luxury previously reserved only for megayachts.