Kaikki mallit

gto

Sport cruiser

Hard Top

Flybridge

skydeck

300 Fly

Galeon

Dynaaminen ulkomuoto seuraa selvästi suunnittelusuuntausta, jossa Galeon esittelee kolmannen sukupolven mallistossa mm.isoilla ikkunoillaan.

360 Fly

Galeon

360 Fly tuo uusia tuulia kompaktiin kokoluokkaan. Tyylikkäällä sisustusjärjestelyllään se tarjoaa yllättävän tilavat oleskelumahdollisuudet aluksella tarjoten kolme erillistä oleskelutilaa kannen alla.

400 Fly

Galeon

VUODEN 2019 UUTUUS!
Galeon 400 Fly liittyi  malliston neljänteen sukupolveen. Beach Mode tarjotaan nyt uuteen kompaktiin luokkaan.

440 Fly

Galeon

Galeon on hyödyntänyt edelläkävijyyttään ja  veneenrakentamiseen liittyvää kokemustaan Galeon 440 Fly:n suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tämän ansiosta on saatu aikaiseksi vene, joka on kooltaan kompakti. Ja kuitenkin ladattu täyteen uskomattomia innovaatioita, joita ei ikinä uskoisi löytävänsä tämän kokoluokan Flybridge-veneestä.

480 Fly

Galeon

Galeon käyttää viimeisintä teknologiaa veneen suunnittelussa ja sen rakentamisessa. Alipainelaminointi on ollut olennainen osa tuotantoa jo vuosia. Niin myös 480-sarjassa.

500 Fly

Galeon

Galeon 500 Fly on voittanut sen arvostetuimman palkinnon, mitä vene voi Euroopassa voittaa. Vene valittiin luokkansa parhaaksi veneeksi ja sai Power Boat Of The Year 2016 tunnustuksen Dusseldorfin venemesuilla tammikuussa 2016.

560 FLY

Galeon

The 560 FLY bridges the gap in Galeon’s portfolio between the award-winning 500 series and the highly innovative 640 and 650 models. The long-awaited premiere is expected to directly address the needs of customers who appreciated the technical prowess of the 500 FLY yet desire more space on board and the bespoke luxury of the 640/650 models while still maintaining a manageable size.

640 FLY

Galeon

GALEONIN KAUTTA AIKAIN INNOVATIIVISIN JAHTI!

Tämä moneen muuntuva jahti mullistaa segmenttinsä tarjonnan innovatiivisilla ratkaisuilla.

680 Fly

Galeon

Galeon 680 Fly on tuore lisä Galeon-mallien neljänteen sukupolveen ja sisältää jännittäviä uusia ominaisuuksia. Elegantti ja kevyt runko tarjoaa kiitettävää suorituskykyä ja erinomaisen ajettavuuden.

800 FLY

Galeon

Thanks to many years of experience, passed down in our company from generation to generation, we have created the Galeon 800 FLY, which combines a sporty silhouette and impressive performance with a sense of space and luxury previously reserved only for megayachts.