650 SKY

650 SKY

650 SKY

650 Skydeck on varmasti vaikuttanut kaikkein ankarimpiin skeptikoihin uskomattomilla ominaisuuksillaan ja innovaatioillaan, kun kyse on tilanjaosta, määrästä ja toiminnallisuudesta. Ulkopuolen ruokailutilaan mahtuu kerralla kahdeksan ihmistä, jotka voivat ruokailun ohella nauttia viihdejärjestelmästä. Yläkerros tarjoaa kolme urheiluistuinta ja aurinkotuoleja vapaa-ajan viettoon. Tämä malli ei jätä ketään kylmäksi.

TAAS UUTTA

Galeon 650 Sky on jälleen malli, jollaista ei venemaailma ole ennen nähnyt. Avattavat terassit tulivat jo tutuksi 500 Fly ja 460 Fly mallien myötä. Galeon 650 mallissa ne ovat läpinäkyvät yläosastaan, jolloin yläasennossakin maisemat ovat avarat.

ELEGANTTI JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Jahti, jossa on kaikki mitä 60+ jalkaiseen voi ajatella. Ehkä jopa enemmän …

SALONKI

Iso sohvaryhmä avotilassa. Keskeisellä paikalla oleva keittiö palvelee avattavien terassien ja sivuikkunoiden kautta kummallakin kyljellä olevia vieraita, sekä avotilaa ja salonkia. Ohjaamossa on kipparin lisäksi tilaa muillekin istua.

Keulakannen muuntuva sohvaryhmä tulee osaksi salonkia, kun sähköisesti toimiva tuulilasin keskiosa aukaistaan. Ohjaamon vierestä laskeutuu portaat alas keulan VIP-kajuuttaan.

Tuulilasin yläpuoliset ikkunat tuovat valoa ja avaruutta tilaan sekä antavat hienot maisemat myös salongissa oleville. Salongin ja keittiön vierestä laskeutuu rappuset alas master- ja 3-kajuuttaan.

MAKUUKANSI

Omistajan kajuutta on keskellä venettä. Sinne ja kolmoskajuuttaan johtaa rappuset salongista. Keulan VIP-kajuuttaan on omat rappuset ohjaamon vieressä. Kaikki kajuutat on varustettu omilla saniteettitiloilla ja mahtavilla säilytystiloilla.

Laajat runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin. Miehistöhytti palvelee majoitustilana tai se voidaan jättää varastotilaksi. Miehistöhytin tilalle saadaan 3,2 metirä pitkä apujollatila. Tällöin käyttöön tulee 360 astetta käännettävä sohvaryhmä.

3 KAJUUTAN VERSIO

Omistajan kajuutta on keskellä venettä. Sinne ja kolmoskajuuttaan johtaa rappuset salongista. Wc ja suihku ovat isommat kuin vakioversiossa. Keulan VIP-kajuuttaan on omat rappuset ohjaamon vieressä. 3-kajuutassa on erillisvuoteet. Kaikki kajuutat on varustettu omilla saniteettitiloilla ja mahtavilla säilytystiloilla.

Laajat runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin. Miehistöhytti palvelee majoitustilana tai se voidaan jättää varastotilaksi. Miehistöhytin tilalle saadaan 3,2 metriä pitkä apujollatila. Tällöin käyttöön tulee 360 astetta käännettävä sohvaryhmä.

4 KAJUUTAN VERSIO

Omistajan kajuutta on keulassa. Sinne johtaa omat rappuset ohjaamon vieressä Keskellä venettä olevaan VIP-kajuuttaan ja 3- sekä 4-kajuuttaan johtaa rappuset salongista. 3- ja 4-kajuutalle on yhteinen wc, jossa on erillinen suihkutila. Laajat runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin.

Miehistöhytti palvelee majoitustilana tai se voidaan jättää varastotilaksi. Miehistöhytin tilalle saadaan 3,2 metriä pitkä apujollatila. Tällöin käyttöön tulee 360 astetta käännettävä sohvaryhmä.

KEULAKANSI

Tuulilasin keskiosa aukeaa sähköisesti. Tällöin kulku keulakannelle käy helposti salongista keskikäytävää keulaan kävelemällä. Keulakannen sohvat saadaan liikkumaan sähköisesti ulos- ja ylöspäin, jolloin sinne mahtuu isokin joukko. Tarvittaessa keulakansi muuntuu auringonottotasoksi.

3 MASTER KAJUUTTAA?

Galeon 650 Sky:ssa on vakiona kolme täysimittaista kajuuttaa. Isot runkoikkunat tuovat valoisuutta ja mukavuutta, jota perheesi ja vieraasi osaavat arvostaa. Miehistöhytti antaa lisää mahdollisuuksia majoittumiseen.

SKYDECK

Yläohjaamo on näppärä. Sen voi avata ja sulkea napin painalluksella. Suljettuna veneen sivulinja on kuin missä tahansa sulavassa Sport Cruiserissa.

OMISTAJAN KAJUUTTA

Master kajuutta on keskellä venettä. Sinne johtaa omat rappuset keittiön ja salongin välistä. Hyvät säilytystilat ja isot vaatekaapit ovat ominta Galeonia.

Iso runkoikkuna tuo kauniit maisemat lähellesi ja antaa valoa. Oma WC ja erillinen suihku on osa viihtyisää kokonaisuutta. Suihkutila voidaan varustaa vaikka infrapunasaunaksi. Omistajan kajuutassa on myös työskentelypiste sekä meikkipöytä. Omistajan kajuutasta on käynti 3-kajuuttaan. Tämä on hyödyllistä esim. lapsiperheitä varten.

KEULAN VIP-KAJUUTTA

VIP-kajuutta on keulassa. Hyvät säilytystilat ja isot vaatekaapit ovat ominta Galeonia. Isot runkoikkunat tuovat kauniit maisemat lähellesi ja antavat valoa. Kattoikkunasta tulvii valoa tilaan.

Oma WC ja erillinen suihku ovat osa viihtyisää kokonaisuutta. Suihkutila voidaan varustaa vaikka infrapunasaunaksi. Kajuutassa on myös työskentelypiste/meikkipöytä. VIP-kajuuttaan laskeutuu omat rappuset ohjaamon vierestä. On makuasia, haluaako tätä pitää omistajan kajuuttana, tilat ovat yhtä ruhtinaaliset kuin ns. master-kajuutassa.

3-KAJUUTTA

Kolmas kajuutta on keskellä venettä. Hyvät säilytystilat ja isot vaatekaapit ovat ominta Galeonia. Oma WC/suihkutila on osa viihtyisää kokonaisuutta.

Omistajan kajuutassa on myös työskentelypiste/meikkipöytä ja sohva. Tähänkin tilaan on myös mahdollista tehdä toimisto tai toteuttaa muitakin asiakastoiveita. 3-kajuutasta on käynti aulaan, josta pääsee myös omistajan kajuuttaan. Tämä on hyödyllistä esim. lapsiperheitä ajatellen.

SALONKI

Salonki antaa mahtavat maisemat isojen ikkunoiden ansiosta. Sohvaryhmä on tilava ja pöydän ympärille mahtuu runsaslukuinen joukko istumaan ja nauttimaan. Keittiön läheisyys edesauttaa onnistuneissa nautinnoissa. Tv nousee mekanismin avulla ergonomisesti keskeislle paikalle.

KEITTIÖ

Keittiö on keskeisellä paikalla heti sisäänkulkuoven luona. Keittiön molemmilta kyljiltä avautuvien sivuikkunoiden kautta voidaan palvella terasseilla olevia helposti. Keittiö on täysin varustettu ja kaappitilaa on runsaasti.

VAKIOVARUSTUS JA MOOTTORIT

Vakiovarustus on runsas. Kysy täydellistä listaa.

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: akseleilla tai nykyaikaiset IPS:t, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana.

Tekniset tiedot

Malli
650 SKY
650 SKY
Rungon pituus
18,42 (m)
60'5'' (ft)
Veneen pituus
20,80 (m)
68'3'' (FT)
Rungon leveys
4,99 (m)
16'4'' (ft)
Veneen leveys
5,00 / 7,40 (m)
16'5'' / 24'3" (ft)
Syväys (maksimikuormalla)
1,02 (M)
3'4'' (FT)
Polttoainetankki
2 x 1875 (L)
2 x 495 (US GAL)
Vesitankki
800 (L)
211 (US Gal)
Paino
37960 (KG)
83687 (LBS)
Maksimikuorma
6200 (KG)
13668 (LBS)
Min moottori teho
2 x 671/900
(kW/HP)
Max moottori teho
2 x 895/1200
(kW/HP)
Henkilömäärä (kpl)
15
Kategoria
B

Juha Pulli

+358 40 509 2995

juha@gnboats.fi

Ota yhteyttä