640 FLY

640 FLY

640 FLY

GALEONIN KAUTTA AIKAIN INNOVATIIVISIN JAHTI!

 

Tämä moneen muuntuva jahti mullistaa segmenttinsä tarjonnan innovatiivisilla ratkaisuilla muun muassa tilankäytössä. Galeon 640 Fly:n avotilassa on sohvaryhmä 8:lle henkilölle. TV nousee mekanismin avulla ylös keittiötasosta jolloin koko seurue voi nauttia vaikkapa urheilulähetyksestä. Sähköisen aurinkosuojan ansiosta katselu mahdollistuu vaikka olisi kirkas kesäinen päivä.

Hydraulinen uimataso kantaa kaikki kuviteltavissa olevat vesiurheiluvälineet. Uimatasolta on pääsy miehistöhyttiin. Yläkannella on valtava sohvaryhmä, täydellinen keittiö ja ohjaamon ympärillä on iso loungeryhmä. Keulakannen muuntuvalle sohvaryhmälle on pääsy vallankumouksellisen sähköisesti avautuvan tuulilasin kautta.

Avattavat 6 metriä pitkät terassit täydentävät laajaa vaihtoehtomäärää räätälöidä jahti omistajansa toiveisiin sopivaksi. Terassien yläosat ovat läpinäkyvät, jolloin kiinniasennossaan ne antavat maisemien tulla salonkiin ja aukiasennossaan antavat hienot näkymät veteen.

Miehistöhytin ja sen yläpuolella olevan kiinteän sohvaryhmän tilalle saadaan 360 astetta pyörivä sohvaryhmä ja 3,2 metriä pitkä apujollatila (tender garage).

Sisätiloissa keulakajuutalle johtaa omat rappuset, jolloin heillä on oma rauhallinen ja viihtyisä ympäristö. Kahden muun keskikajuutan kulku tapahtuu takimmaisia rappusia käyttäen. Galeon 640 Fly tehdään myös 4-kajuuttaisena.

TAAS UUTTA

Galeon 640 Fly on jälleen uusi malli, jollaista ei venemaailma ole ennen nähnyt. Avattavat terassit tulivat jo tutuksi 500 Fly ja 460 Fly mallien myötä. Galeon 640 mallissa ne ovat läpinäkyvät yläosastaan, jolloin yläasennossakin maisemat ovat avarat.

ELEGANTTI JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Jahti, jossa on kaikki mitä 64-jalkaiseen voi ajatella. Ehkä jopa enemmän …

FLYBRIDGE

Yläohjaamo on kokoluokkansa suurin. Ohjauspisteen lisäksi on keittiö, auringonottotaso, kaksi sohvaryhmää ja kaiken kruununa avattava kiinteärakenteinen biminikatos.

MAKUUKANSI (VAKIOVERSIO)

Omistajan kajuutta on keskellä venettä. Sinne ja kolmoskajuuttaan johtaa rappuset salongista. Keulan VIP-kajuuttaan on omat rappuset ohjaamon vieressä. Kaikki kajuutat on varustettu omilla saniteettitiloilla ja mahtavilla säilytystiloilla.

Laajat runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin. Miehistöhytti palvelee majoitustilana tai se voidaan jättää varastotilaksi. Miehistöhytin tilalle saadaan 3,2 metriä pitkä apujollatila. Tällöin käyttöön tulee 360 astetta käännettävä sohvaryhmä.

MAKUUKANSI (3 KAJUUTTAA, VERSIO 2)

Omistajan kajuutta on keskellä venettä. Sinne ja kolmoskajuuttaan johtaa rappuset salongista. Wc ja suihku ovat isommat kuin vakioversiossa. Keulan VIP-kajuuttaan on omat rappuset ohjaamon vieressä. 3-kajuutassa on erillisvuoteet.

Kaikki kajuutat on varustettu omilla saniteettitiloilla ja mahtavilla säilytystiloilla. Laajat runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin. Miehistöhytti palvelee majoitustilana tai se voidaan jättää varastotilaksi. Miehistöhytin tilalle saadaan 3,2 metriä pitkä apujollatila. Tällöin käyttöön tulee 360 astetta käännettävä sohvaryhmä.

MAKUUKANSI (4 KAJUUTTAA)

Omistajan kajuutta on keulassa. Sinne johtaa omat rappuset ohjaamon vieressä. Keskellä venettä olevaan VIP-kajuuttaan ja 3- sekä 4-kajuuttaan johtaa rappuset salongista. 3- ja 4-kajuutalle on yhteinen wc, jossa on erillinen suihkutila.

Laajat runkoikkunat tuovat valoa ja avaruutta tiloihin. Miehistöhytti palvelee majoitustilana tai se voidaan jättää varastotilaksi. Miehistöhytin tilalle saadaan 3,2 metriä pitkä apujollatila. Tällöin käyttöön tulee 360 astetta käännettävä sohvaryhmä.

MIEHISTÖHYTTI / VARASTOTILA

Miehistöhytti sijaitsee veneen perässä. Tilasta löytyy kaksi vuodetta ja oma wc/suihkutila. Miehistöhytin sijaan se voidaan tehdä varastotilaksi. Tenderiä varten saadaan miehistöhytin tilalle 3,2 metriä pitkä talli. Tämän option yhteydessä avotilan sohvaryhmä on 360 astetta pyöritettävä.

KEITTIÖ

Keittiö on keskeisellä paikalla heti sisäänkulkuoven luona. Keittiön molemmilta kyljiltä avautuvien sivuikkunoiden kautta voidaan palvella terasseilla olevia helposti. Keittiö on täysin varustettu ja kaappitilaa on runsaasti.

3 MASTER KAJUUTTAA?

Galeon 640 Fly:ssä on vakiona kolme täysimittaista kajuuttaa. Kaikissa isot runkoikkunat ja mukavuutta, jota perheesi ja vieraasi osaavat arvostaa. Miehistöhytti antaa lisää mahdollisuuksia majoittumiseen.

SALONKI

Iso sohvaryhmä avotilassa. Keskeisellä paikalla oleva keittiö palvelee avattavien terassien ja sivuikkunoiden kautta kummallakin kyljellä olevia vieraita, sekä avotilaa ja salonkia. Ohjaamossa on kipparin lisäksi tilaa muillekin istua.

Keulakannen muuntuva sohvaryhmä tulee osaksi salonkia, kun sähköisesti toimiva tuulilasin keskiosa aukaistaan. Ohjaamon vierestä laskeutuu portaat alas keulan VIP-kajuuttaan.

Tuulilasin yläpuoliset ikkunat tuovat valoa ja avaruutta tilaan sekä antavat hienot maisemat myös salongissa oleville. Salongin ja keittiön vierestä laskeutuu rappuset alas master- ja 3-kajuuttaan.

OMISTAJAN KAJUUTTA

Master-kajuutta on keskellä venettä. Sinne johtaa omat rappuset keittiön ja salongin välistä. Hyvät säilytystilat ja isot vaatekaapit ovat ominta Galeonia. Iso runkoikkuna tuo kauniit maisemat lähellesi ja antaa valoa.

Oma WC ja erillinen suihku on osa viihtyisää kokonaisuutta. Suihkutila voidaan varustaa vaikka infrapunasaunaksi. Omistajan kajuutassa on myös työskentelypiste sekä meikkipöytä. Omistajan kajuutasta on käynti 3-kajuuttaan. Tämä on hyödyllistä esim. lapsiperheitä varten.

KEULAN VIP-KAJUUTTA

VIP-kajuutta on keulassa. Hyvät säilytystilat ja isot vaatekaapit ovat ominta Galeonia. Isot runkoikkunat tuovat kauniit maisemat lähellesi ja antavat valoa. Kattoikkunasta tulvii valoa tilaan.

Oma WC ja erillinen suihku on osa viihtyisää kokonaisuutta. Suihkutila voidaan varustaa vaikka infrapunasaunaksi. Kajuutassa on myös työskentelypiste/meikkipöytä. VIP-kajuuttaan laskeutuu omat rappuset ohjaamon vierestä. On makuasia, haluaako tätä pitää omistajan kajuuttana, tilat ovat yhtä ruhtinaaliset kuin ns. master-kajuutassa.

3-KAJUUTTA

Kolmas kajuutta on keskellä venettä. Hyvät säilytystilat ja isot vaatekaapit ovat ominta Galeonia. Oma WC/suihkutila on osa viihtyisää kokonaisuutta. Omistajan kajuutassa on myös työskentelypiste/meikkipöytä ja sohva.

Tähänkin tilaan on myös mahdollista tehdä toimisto tai toteuttaa muitakin asiakastoiveita. 3-kajuutasta on käynti aulaan, josta pääsee myös omistajan kajuuttaan. Tämä on hyödyllistä esim. lapsiperheitä ajatellen.

KEULAKANSI

Tuulilasin keskiosa aukeaa sähköisesti. Tällöin kulku keulakannelle käy helposti salongista keskikäytävää keulaan kävelemällä. Keulakannen sohvat saadaan liikkumaan sähköisesti ulos- ja ylöspäin, jolloin sinne mahtuu isokin joukko. Tarvittaessa keulakansi muuntuu auringonottotasoksi.

Tekniset tiedot

Malli
640 FLY
640 FLY
Rungon pituus
18,42 (m)
60'5'' (ft)
Veneen pituus
20,80 (m)
68'3'' (FT)
Rungon leveys
4,99 (m)
16'4'' (ft)
Veneen leveys
5,00 / 7,40 (m)
16'5'' / 24'3" (ft)
Syväys (maksimikuormalla)
0,99 (M)
3'3'' (FT)
Polttoainetankki
2 x 1875 (L)
2 x 495 (US GAL)
Vesitankki
800 (L)
211 (US Gal)
Paino
35500 (KG)
78264 (LBS)
Maksimikuorma
5500 (KG)
12125 (LBS)
Min moottori teho
2 x 671/900
(kW/HP)
Max moottori teho
2 x 895/1200
(kW/HP)
Henkilömäärä (kpl)
15
Kategoria
B

Juha Pulli

+358 40 509 2995

juha@gnboats.fi

Ota yhteyttä