485 HTS

485 HTS

485 HTS

RAIKASTA JA LÄMMINTÄ

Galeon 485 HTS:n nimettiin uudelleen syksyllä 2017. Entinen mallimerkintä, 445 HTS, ei kuvannut veneen todellista kokoa, joka on yli 49 jalkaa. Veneen puhutteleva ulkonäkö on nykyaikainen. Sen linjat tarjoavat dynaamisen ajokokemuksen, helpon hallinnan ja suuret sisätilat.

485 HTS on Galeonin kolmannen sukupolven mallien joukkoon kuuluva silmää hivelevän designin ansiosta. Tämä ”avoin” urheilumalli tarjoaa dynaamisen suorituskyvyn säilyttäen poikkeuksellisen mukavuustason veneilyyn.

DESIGN

Nykyaikainen design ulottuu joka puolelle venettä. Suuret koko kyljen mittaiset runkoikkunat ovat nykyään”must”. Valoa ja tilantuntua tulee lisää myös kattoikkunoista.

AVOIN VAI SULJETTU?

Veneen saa avoimella takaseinälläkin, mutta kirsikkana kakun päällä ohjaamotilan sulkevan oven ja ikkunan saa hydraulisesti alaslaskettavana versiona. Tämä mahdollistaa avoimen nautinnon kun on lämmin kesäpäivä ja suljettuna kotoisan tunnelman vaikka syksyn koleudessa.

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Avotilassa on usein käytössä oleva auringonottotaso, jonka alla on iso apujollatila.

TURVALLISUUS

Leveillä sivukansilla on turvallista liikkua ja ne johtavat keulan auringonpalvojille tarkoitetuille paikoille.

OMISTAJAN KAJUUTTA

Omistajan kajuutta on keskiveneessä seisomakorkeudella ja isoilla runkoikkunoilla, joista tulvii valoa kajuuttaan. Kajuutasta on käynti omaan wc-tilaan, jossa on erillinen suihkutila.

KEULAKAJUUTTA

Keulan VIP-kajuutasta on käynti veneen toiseen wc:hen. Nykymuodin mukaisesti kajuuttaan tuo valoa sekä rungossa olevat sivuikkunat, että lasikatto.

ALASALONKI

Veneen keskeisellä paikalla olevassa salongissa on reilu sohvaryhmä, iso keittiö ja valoisuutta tuo kummaltakin kyljeltä sivuikkunat, kuten myös lasikatto.

YLÄSALONKI

485 HTS:n layout suunniteltiin takaamaan mukavan ja kätevän oleskelun veneessä. Ohjaamon yhteydessä on U-muotoinen sohva, wetbar, ergonominen ja kaunis kojetaulu.

VUODEN 2016 MESSUVENE HELSINGIN VENEMESSUILLA

Galeon 445 HTS (entinen mallimerkintä 485 HTS veneelle) voitti Vene Båt 2016 vuoden messuvene palkinnon matkamoottorivene-luokassa. Tämä on toinen peräkkäinen voitto Galeonille kun Galeon 300 Fly voitti edellisvuonna. Messuvene tittelin valitsee venealan lehdistön edustajat yhdessä Trafin ja VTT:n ammattilaisten kanssa.

Galeon tunnetaan laadukkaista veneistä, jossa hinta-laatu suhde on hyvässä balanssissa. Myös omintakeiset ratkaisut sekä veneen käyttökelpoisuus on arvioitu hyväksi niin asiakkaiden ja jälleen kerran ammattilaisten keskuudessa.

Raati perusteli Galeon 445 HTS valintaa seuraavasti:

Messujen matkamoottorivene 2016 on Galeon 445 HTS vastaa loistavasti käyttötarkoitustaan. Sen design on puhutteleva ja sisätilat toimivat ja laadukkaasti toteutetut.
Kansisalongin ja avotilan välissä oleva piiloon laskeutuva takaseinäratkaisu on toteutukseltaan hieno, yhdistäen veneen sisä- ja avotilat laajaksi yhtenäiseksi oleskelutilaksi.

Sisätiloista erityisesti keskiveneessä oleva omistajankajuutta on erityisen tilava ja toimiva. Veneessä on hienosti viimeistelty sisustus, jonka yksityiskohtiin ja pintamateriaaleihin voi omistaja vaikuttaa poikkeuksellisen laajasti.

Ota yhteyttä, keskustellaan miten parhaiten saamme tehtyä Teidän toiveiden mukainen Galeon.

MOOTTORIT

Veneeseen on saatavana suuri valikoima erilaisia moottoreita: Volvon dieselmallit 870-1200 hevosvoimaisena varustettuna vetolaittein, nykyaikaisilla IPS:llä, tai vetolaitteet joystick-ohjauksella, mitä sitten haluatkin, tähän veneeseen ne on saatavana.

Tekniset tiedot

Malli
485 HTS
485 HTS
Rungon pituus
13,28 (m)
43’7’’ (ft)
Veneen pituus
14,98 (m)
49’2’’ (FT)
Rungon leveys
4,18 (m)
13’9’’ (ft)
Veneen leveys
4,25 (m)
13’11’’ (ft)
Syväys (maksimikuormalla)
0,82 (M)
2’8’’ (FT)
Polttoainetankki
2 x 600 (L)
2 x 168 (US GAL)
Vesitankki
450 (L)
119 (US Gal)
Paino
13600 (KG)
29983 (LBS)
Maksimikuorma
3150 (KG)
6945 (LBS)
Min moottori teho
2 x 221/300
(kW/HP)
Max moottori teho
2 x 324/440
(kW/HP)
Henkilömäärä (kpl)
12
Kategoria
B

Juha Pulli

+358 40 509 2995

juha@gnboats.fi

Ota yhteyttä