37

37

37

Maxima 37 UUTUUS!

Klassinen, elegantti ja moderni, Maxima 37 edustaa näitä kaikkia. Vene on tilava ja ihanteellinen pitkillekin matkoille. Erilainen vene kuin mihin olet tottunut! Ja vieläpä parempi kuin kuvittelet. Maxima 37 ylittää odotukset. Maxima 37 on moderni klassikko!

Saatavana puoliliukuvana/liukuvana moottorivaihtoehdot Yanmar akselivetoisena diesel 110, 150, 195, 250, 370 ja 440 hevosvoimaisena. Volvo Penta diesel 270 hv akselivetoisena versiolla. Vetolaitteilla vene varustetaan kahdella Mercruiserin bensiini 250 hv V6:lla.

Maxima 37 on varustettu isolla uimatasolla, suurilla ergonomisilla sohvaryhmillä avotilassa ja salongissa, leveillä sivukansilla ja tilavalla hytillä seisomakorkeuksineen. Sohvaryhmien ergonomia poikkeuksellisen hyvä: selkänojat ovat korkeat ja istuinosat syviä.

TAUSTAA

Maxima Boats, hollantilainen pitkänlinjan veneliike valmistuttaa veneen Gdanskissa Puolassa, josta
veneet tulevat meille suoraan, joko meritse ajamalla tai rekalla hyödyntäen Gdynia-Hanko
laivareittiä.

NÄPPÄRÄ OVIMEKANISMI

Voit kävellä sisään tilavaan salonkiin helppokäyttöisen saranoven kautta. Oviaukon saa kokoleveydeltään auki helposti ja nopeasti.

KEITTIÖ

Salongissa keskeisellä paikalla tilava keittiö, allas, liesi, uuni, jääkaappi ja paljon laskutasoa.

ESTEETÖN NÄKYMÄ YMPÄRI SALONKIA

Ruorin takaa hyvät näkymät ympäriinsä kiitos isojen ikkunoiden. Iso liukuva sivuovi kipparilla helpottaa satamamanöövereitä.

KAKSI KAJUUTTAA

Salongista on portaat ala-aulaan, josta pääsee kahteen tilavaan kajuuttaan, keula- ja keskikajuuttaan. Kajuutoissa on kummassakin reilut, n. 2 metriä pitkät, vuoteet kahdelle.

SALONGIN LASIKATTO

Salongin vakiona oleva iso lasikatto antaa luonnonvaloa ja lisävarusteena saa sähköisen avattavan lasikaton.

KAKSI WC:TÄ, TOISESSA ERILLINEN SUIHKU

Ala-aulasta pääsee myös WC-tilaan ja toiseen, jossa on WC:n lisäksi erillinen suihkutila. Kaikissa näistä on seisomakorkeus.

Viereisen oven kautta pääset suljettuun wc:hen, joka on erotettu kylpyhuoneesta. Takaisin eteiseen kolmannesta ovesta pääset päämakuuhuoneeseen, jossa on parivuode ja runsaasti kaappitilaa.

Jokaisessa kajuutassa, WC:ssä, suihkussa on ikkunoita, joista avautuu hyvät näkymät ja joista tulvii luonnonvaloa sisätiloihin. Keulakannen aurinkoterassilla antaa hyvän tilan nauttia auringosta. Generaattori ja ilmastointi/lämmitys ovat mahdollisia tässä veneessä. On keli sitten mikä tahansa, voit veneillä mukavasti.

Myös hydraulinen uimataso on saatavana.

Tekniset tiedot

Malli
Maxima
37
Veneen pituus
11,60
(m)
Veneen leveys
3,80
(m)
Korkeus vesilinjasta
3,00
(m)
Syväys
1,05
(M)
Materiaali
Polyester
Paino
8500
(KG)
Henkilömäärä
12
(kpl)
Kategoria
B
Nukkumapaikkoja
4 + 2
(hlö)
Seisomakorkeus kajuutassa
2,10
(m)
Akselivetoisena
1 kpl
Yanmar tai Volvo Penta
Vetolaitteilla
2 kpl
Mercruiser V6 bensiini 250 hv
Min moottori teho
110
(hv)
Max moottori teho
440
(hv)
Polttoainetankki
390
(L)
Vesitankki
120
(L)
Septitankki
90
(L)

Juha Pulli

+358 40 509 2995

juha@gnboats.fi

Ota yhteyttä