360 FLY

360 FLY

360 FLY

360 Fly tuo uusia tuulia kompaktiin kokoluokkaan. Tyylikkäällä sisustusjärjestelyllään se tarjoaa yllättävän tilavat oleskelumahdollisuudet aluksella tarjoten kolme erillistä oleskelutilaa kannen alla.

Ohjaamon alue on varustettu L-muotoisella sohvalla, jossa on alasveto selkänoja ja leveät portaat, jotka johtavat kannelle. Siirrä lasiovet pois tieltä, käännä salonki-istuin taaksepäin ja luo vielä suurempi alue erilaisia aktiviteetteja varten.

MODERNI

3 kajuuttaa:

– Keulakajuutassa hyvät tilat kahdelle aikuiselle, leveä parivuode ja paljon säilytystilaa.

– 2-kajuuttassa leveä parivuode ja paljon säilytystilaa.

– 3-kajuutta kerrossängyin.

– Säilytystilaa ympäri venettä, kuten vaan Galeon osaa.

– Tilava salonki ja keittiö

– Toimiva yläohjaamo ja avotila.

KÄTEVÄ

Alaohjaamossa kipparin vieressä on leveä sivuovi. Oikeanpuoleinen sivukansi on alaslaskettu ja tehty leveämmäksi, jolloin satamamanööverit ovat helppoja ja turvallisia.

AVOTILA JA SALONKI

Avotila ja salonki muodostavat yhtenäisen tilan satamassa kun ovet avataan kokonaan. Salongin sohvan selkänojan saa käännettyä osaksi avotilaa.

SALONKI JA PENTTERI

Salongissa on vasemmalla laidalla avattava sivuikkuna. Salongin pöytä on saranoitu ja voidaan kasvattaa ruokailun ajaksi todella isoksi.

KEULAKAJUUTTA

Keulakajuutassa on iso vuode kahdelle ja paljon säilytystilaa tavaroille. Laajat katto- ja runkoikkunat tuovat valoa ja täydelliset maisemat. Onpa keulakajuutassa vielä etuikkunakin! Avattavat sivuikkunat ja kattoluukku antavat raitista ilmaa. Vuoteen vieressä olevat kaapit voidaan jättää pois joko kummaltakin tai toiselta kyljeltä. Näin vuoteen käyttökelpoinen koko kasvaa entisestään.

2-KAJUUTTA

2-kajuutassa on runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Runkoikkunat molemmilla laidoilla antavat valoa ja avattavat sivuikkunat raitista ilmaa. Pukeutumispenkki ja iso vuode on tyypillistä Galeonia.

3-KAJUUTTA

3-kajuutassa on isot kerrosvuoteet ja säilytystilaa tavaroille. Runkoikkunasta tulee valoa ja avattava ikkuna antaa raitista ilmaa

TYYLIKÄS

Täysin uusi runko ja layout. Vene on tukeva rakenteiltaan, kuten kaikki Galeonit. Modernit tuotantomenetelmät, alipainelaminointi, hyvät materiaalit ja tinkimätön suunnittelu antavat paljon vastinetta rahalle.

VUODEN MESSUVENE 2017

Galeon 360 Fly voitti Vene Båt 2017 vuoden messuvene palkinnon matkamoottorivene-luokassa.

Tämä on kolmas peräkkäinen voitto Galeonille!!!

Messuvene tittelin valitsee venealan lehdistön edustajat yhdessä Trafin ja VTT:n ammattilaisten kanssa.

Galeon tunnetaan laadukkaista veneistä, jossa hinta-laatu suhde on hyvässä balanssissa. Myös omintakeiset ratkaisut sekä veneen käyttökelpoisuus on arvioitu hyväksi niin asiakkaiden ja jälleen kerran ammattilaisten keskuudessa.

Tässä raadin yhteenveto Galeon 360 Fly valinnan perusteluista:

”Messujen matkavene Galeon 360 Fly:ssa on erinomaisen valoisa kansisalonki, joka yhdistyy mukavaksi oleskelutilaksi avotilan kanssa. Ohjaamon liukuoven ansiosta veneessä pääsee nopeasti kulkemaan helppokulkuiselle sivukannelle. Loivan portaikon ansiosta myös kulku yläohjaamoon on helppoa. Perheystävällinen kolmen makuukajuutan tilaratkaisu muodostaa siististi viimeistellyn kokonaisuuden, jonka laatuvaikutelma on hyvä.”

KEULAKANSI

Keulakannella on kokoontaitettava sohva. Sinne saadaan myös aurinkopatjat auringonpalvojille.

WC JA SUIHKU

Wc on sähkökäyttöinen. Wc-tilassa on suihku ja paljon kaappitilaa purkeille ja purnukoille.

FLYBRIDGE

Kipparilla on hyvät näkymät joka suuntaan. Flybridgen portaat ovat loivat ja turvalliset kulkea vaikka lapsille. Kuljettajan viereen mahtuu kolme henkeä ajettaessa ja satamassa ollessa selkänojat voidaan kääntää osaksi sohvaryhmää.

Tekniset tiedot

Malli
360 FLY
360 FLY
Rungon pituus
9,99 (m)
32'9'' (ft)
Veneen pituus
11,37/ 11,75 (m)
37'4''/ 38'7'' (FT)
Rungon leveys
3,43 (m)
11'3'' (ft)
Veneen leveys
3,48 (m)
11'5'' (ft)
Syväys (maksimikuormalla)
0,79 (M)
2'7'' (FT)
Polttoainetankki
2 x 415 (L)
2 x 106 (US GAL)
Vesitankki
350 (L)
92 (US Gal)
Paino
8040 (KG)
17725 (LBS)
Maksimikuorma
2500 (KG)
5512 (LBS)
Min moottori teho
2 x 147/200
(kW/HP)
Max moottori teho
2 x 221/300
(kW/HP)
Henkilöstömäärä (kpl)
10
Kategoria
B

Juha Pulli

+358 40 509 2995

juha@gnboats.fi

Ota yhteyttä