300 FLY

300 FLY

300 FLY

Tämä kolmannen sukupolven malliston kompaktin kokoinen flybridge on suunniteltu alusta alkaen tarjoamaan hyvää käsiteltävyyttä ja vakautta kaikissa sääolosuhteissa. Sekä runko että kansi on valmistettu infuusiotekniikalla, joka auttaa minimoimaan painon, parantamaan veneen suorituskykyä ja polttoaineen kulutusta.

Dynaaminen ulkomuoto seuraa selvästi suunnittelusuuntausta, jonka Galeon Yachts -sarja esittelee kolmannen sukupolven venesarjansa laajoilla ikkunoillaan ja kulmikkailla ominaisuuksillaan. Yläkanteen pääsee helposti sisäänrakennetuilla leveillä askelmilla. Siinä on säädettävällä penkillä varustettu ohjausasema, joka laajentaa suurta aurinkokannen aluetta entisestään.

HINTA / LAATU

Kun vene on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin ja vielä testatusti hyvälaatuinen, on siihen helppo ihastua. Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että Galeon on onnistunut. Jälleen kerran.

TEKNOLOGIA

Galeon 300-sarja on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa.

VALOISA

Nykyaikaiset isot ikkunapinnat tuovat valoa ja avaruuttaa salonkiin. Avattavat sivuikkunat ja salongin kevyesti liukuva ovi tuo myös raikasta ilmaa salonkiin. Salongissa on U-sohva, alaslaskettava pöytä ja vuoteen sijausmahdollisuus optiona sekä hyvin varustettu keittiö.

MAKUUTILAT

Alhaalta löytyvät seisomakorkeudella olevat omistajanhytti ja vieraskajuutta, kumpikin omalla suljettavalla ovella varustettuna. Kummassakin on isot vuoteet kahdelle aikuiselle.

SANITEETTITILA

Wc:ssä on täydellinen varustus, sähköinen wc-istuin ja käsienpesuallas, säilytystiloja unohtamatta. Suihkussa voi käydä jopa seisten.

FLYBRIDGE

Yläohjaamossa kahdenistuttava penkki tuo kipparin lisäksi toisellekin eturivin mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista ajettaessa.

RUNKO

Runko on tärkeämpi osa veneelle kuin perustus on talolle. 300-sarjan runkoon on käytetty enemmän suunnittelutunteja kuin koskaan aiemmin mihinkään malliin. Koska sama runko palvelee kaikkia 300-sarjan veneitä on sen ajo-ominaisuuksia ja kestävyyttä hiottu ennen näkemättömän paljon jo suunnitteluvaiheessa että myös koeajoilla.

VUODEN MESSUVENE 2015

Galeon 300 Fly valittiin Vene 2015 Båt messuilla vuoden moottoriveneeksi matkamoottoriveneiden luokassa.

Valinnasta kunnia kuuluu veneen suunnittelijoille ja veistämölle joka on tehnyt tämän ja monta muutakin mielenkiintoista mallia viime vuosina.

Lämmin kiitos myös päätöksen tehneelle eri veneilyn osa-alueista koostuvalle ammattilaisraadille.

Raadin perustelut Galeon 300 Fly:n valinnalle:

”Se tuo nykyaikaisen ja raikkaan näkemyksen yläohjaamollisesta flybridge-veneestä alle kymmenen metrin kokoluokkaan. Erityistä kiitosta vene sai leveistä sivukansistaan sekä tilavista makuukajuutoistaan. Lisäksi Galeonin hinta-laatusuhde on poikkeuksellisen houkutteleva.”

MOOTTORIT

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370, D6-400 sekä kaksimoottoriasennuksena D3-200 ja D4-225. Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

Tekniset tiedot

Malli
300 FLY
300 FLY
Rungon pituus
8,99 (m)
29'6" (ft)
Veneen pituus
9,60 / 10,40 (m)
31'6" / 34'1" (FT)
Rungon leveys
2,94 (m)
9'8'' (ft)
Veneen leveys
2,99 (m)
9'10" (ft)
Syväys (maksimikuormalla)
0,72 (M)
2'4'' (FT)
Polttoainetankki
415 / 600 (L)
110 / 158 (US GAL)
Vesitankki
200 (L)
53 (US Gal)
Paino
5540 (KG)
12214 (LBS)
Maksimikuorma
1745 (KG)
3847 (LBS)
Min moottori teho
1x 191/260
(kW/HP)
Max moottori teho
2x 147/200
(kW/HP)
Henkilömäärä (kpl)
9 (Kategoria C)
8 (Kategoria B)
Kategoria
C / B

Juha Pulli

+358 40 509 2995

juha@gnboats.fi

Ota yhteyttä