Galeon-veneiden maahantuonti ja myynti on siirtynyt GN Boats Oy:lle, joka on ostanut Galeonin aiemman maahantuojan Nordec Nautic Oy:n liiketoiminnan. Järjestelyn myötä GN Boats keskittyy uusien veneiden ja Nordec Nautic jatkaa mm. käytettyjen veneiden kauppaa, kuten tähän asti.

Galeonin myyntiä on tarkoitus vankistaa koko Suomessa yhteistyössä jälleenmyyjien ja kumppanien kanssa. 

Puolalainen Galeon kuuluu maailman merkittävimpiin venemerkkeihin 30–80-jalkaisten matkaveneiden ja moottorijahtien luokassa, ja se tarjoaa monipuolisen malliston kokoluokkiin, joihin kotimaisten venemerkkien valikoima ei pääsääntöisesti ulotu.

Veneiden rahoitusmahdollisuudet

GN Boats Oy tarjoaa sekä uusiin että vaihtoveneisiin monipuoliset ja kilpailukykyiset rahoitusmahdollisuudet, mm. Nordean A1- ja Santander-venerahoituksen kanssa olemme tehneet hyviä rahoitusratkaisuja.

Veneiden siirto- ja arviointipalvelut

GN Boats on varteenotettava palveluntarjoaja, jos tarvitsette ammattitaitoista veneen siirtoa, on kyseessä sitten moottori- tai purjevene. Kokemusta on sekä Itämereltä että Välimereltä. Keskimäärin yrittäjälle kertyy noin 2500-3000 merimailia per kausi monenlaisilla veneillä.

Voimme myös tarjota veneen arvon arviointia pitkäaikaiseen kokemukseen nojaten. Teemme myös veneiden arviointeja, jos asiakas haluaa vaikka ostaa käytetyn veneen jostain kauempaakin.

Pätevyydet

Pitkän kokemuksen lisäksi yrittäjällä on pätevyytenä mm. Sotilasveneen kuljettajakirja, Kansainvälinen huviveneen lupakirja ja Vuokraveneen kuljettajan kirja.

Toimintatapa

Vastuullisena ja auktorisoituna Galeon-veneiden maahantuojana GN Boats Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun. Veneen luovutuksessa käydään läpi vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat. Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan ja veneilyyn laajemminkin liittyvää koulutusta.

Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn. Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta veneasioissa, GN Boats Oy:ltä.

Yhteistyökumppanit

Finnboat-jäsenyys

GN Boats Oy on Finnboatin, venealan kauppiasyhdistuksen, jäsen. Jäsenyys antaa hyvän mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksen ja alan toimintaa. Liiton tehtävänä on koota venealan yritykset saman katon alle, edistää niiden toimintaa ja tervettä kilpailua sekä edistää veneilyä ja veneilyn turvallisuutta maassamme. Toiminnan pääpaino on alan näyttelyillä. GN Boats Oy on esillä sekä Helsingin kansainvälisillä Vene-messuilla helmikuussa, että Helsingin Uivassa venenäyttelyssä elokuussa.

GN Boats Oy:n yrittäjä Juha Pulli on ollut vuodesta 2019 Finnboatin kauppiasyhdistyksen puheenjohtaja sekä Finnboatin hallituksen jäsen.

"Olen ottanut kummankin nimityksen suurena arvonantona ja kunnia-asiana. Kun reilu 10 vuotta sitten tulin alalle, en voinut kuvitella pääseväni meritoituneiden alan konkareiden kanssa samaan ydinjoukkoon. Suurkiitokset alan ammattilaisille näistä tunnustuksista."

– Kunnioittaen, Juha Pulli