Galeon_305_Open_ext_26Galeon_305_Open_ext_07Galeon_305_Open_ext_16Galeon_305_Open_int_whitened_oak_02Galeon_305_Open_cockpit_18Galeon_305_Open_cockpit_16

305 Open on selkeä ja aggressiivinen, joka ei jätä epäilystäkään sen tarkoituksesta ja kohderyhmästä. Tämä jahti on seikkailunhaluisille, hauskaa etsiville tyypeille. Sen nopeus ja suorituskyky ovat vailla vertaistaan. Pääkannelta löytyy niin aurinkoterassia kuin sohvaakin.

Matkustajat voidaan majoittaa alhaalla olevaan suljettuun hyttiin sekä keulaan, joka toimii päivän aikana salonkina. Hyvin varustettu keittiö ja kylpyhuone takaavat vieraiden viihtyvyyden jokaisella kerralla.

HINTA / LAATU

Kun vene on hintaluokkansa suurin ja kokoluokkansa edullisin ja vielä testatusti hyvälaatuinen, on siihen helppo ihastua.

Tyytyväiset asiakkaat ja lehdistö ympäri maailmaa todistavat, että Galeon on järkiostos.

RUNKO

Runko on tärkeämpi osa veneelle kuin perustus on talolle. 300-sarjan runkoon on käytetty enemmän suunnittelutunteja kuin koskaan aiemmin mihinkään malliin. Koska sama runko palvelee kaikkia 300-sarjan veneitä on sen ajo-ominaisuuksia ja kestävyyttä hiottu ennen näkemättömän paljon jo suunnitteluvaiheessa että myös koeajoilla.

VALMISTUS

Galeon 300-sarja on edistyksellisesti tehty. Sekä runko että kansi on valmistettu injektiolaminointimenetelmällä omassa tehtaassa. Runko on, kuten ammattilaiset perinteisesti arvostavat, kuitenkin ns. umpilaminaattia. Vedenalaiset osat ovat siis lujia ja kevyempiä kuin käsinlaminoimalla on mahdollista valmistaa. Vesilinjan yläpuoliset osat ovat lämmöneristävyydenkin takia tehty käyttäen vettymätöntä divinycelliä kerrosrakenteissa.

Galeonien hiljaisuus perustuu osaltaan lujiin rakenteisiin lasikuituosissa, mutta myös käytettyihin materiaaleihin äänieristyksessä ja ainevahvuuksiin kalusteosissa. 

YLÄSALONKI

Pressulla suljettava yläsalonki on tilava matkustamo ja alaslaskettava pöytä (vuoteen sijausmahdollisuus) ja näppärä wet bar vaikka grillaamiseen. Sohvan etuosssa on kääntöpala, joka on ajettaessa eteenpäin ja satamassa osa isoa U-sohvaa. Sohvan takana on reilu auringonottotaso, jossa alla iso säilytystila.

NAUTINTOVÄLINE

Vene tarjoaa ajamisen nautintoa, kaikkea sitä mitä isommatkin Galeon mallit.

MOOTTORIT

Vakiomoottorina on Volvon D4-260 hevosvoimaisena, saatavana myös D4-300, D6-370, D6-400 sekä kaksimoottoriasennuksena D3-200 ja D4-225. Bensiinimoottorina voidaan käyttää Volvon V8-430 hevosvoimaista tehopesää. Joystick-ohjaus onnistuu tuplamoottoriasennuksiin.

LAUSUTTUA:

VENEMESTARIN 300 fly koeajojutun 12/2013 lähetämme pyydettäessä.

Jutussa kiiteltiin rungon ominuaisuuksia, tukevuutta, hiljaisuutta ja rakenteiden lujuutta. Myös ajoasentoa kiiteltiin.

Ja 305 Open on siis tehty samaa hyväksi havaittua runkoa hyödyntäen.

Pyydä juttu ja pääset lukemaan itse lisää.

Tekniset tiedot

Veneen pituus (m)
9,60 / 10,40
Rungon pituus (m)
8,99
Veneen leveys (m)
2,99
Rungon leveys (m)
2,94
Syväys (m) maksimikuormalla
0,72
Polttoainetankki (L)
415 / 600
Vesitankki (L)
200
Paino (kg)
5220
Maksimikuorma (kg)
1745
Min moottori (hv)
1 x 260
Max moottori (hv)
2 x 350
Henkilömäärä (kpl)
9
Kategoria
B

Ulkokuvia

Sisäkuvia (vaalea tammi)