Uutena maahantuojana aloittaa GN Boats Oy. 
Aiempi maahantuoja Nordec Nautic jatkaa käytettyjen veneiden kauppaa.

Galeon-veneiden maahantuonti ja myynti siirtyy uudelle GN Boats Oy:lle, joka on ostanut Galeonin aiemman maahantuojan Nordec Nautic Oy:n liiketoiminnan. Järjestelyn myötä GN Boats keskittyy uusien veneiden ja Nordec Nautic jatkaa mm. käytettyjen veneiden kauppaa, kuten tähän asti.

Molemmissa yrityksissä venekaupasta ja veneliiketoiminnasta vastaa Nordec Nauticin yrittäjä ja nykyinen GN Boatsin osakas Juha Pulli.

GN Boatsin ja sen kautta Nordec Nauticin omistuspohja on laajentunut, mikä mahdollistaa toiminnan kehittämisen. Suunnitelma on kartoittaa ja joko hankkia tai rakennuttaa pääkaupunkiseudulle uusille ja käytetyille veneille sopiva showroom-tyyppinen tila, jossa veneitä voitaisiin pitää esillä talven yli, Pulli kommentoi.

Galeonin myyntiä on tarkoitus vankistaa myös muualla Suomessa yhteistyössä sopivan jälleenmyyjän tai kumppanin kanssa. Puolalainen Galeon kuuluu maailman merkittävimpiin venemerkkeihin 30–80-jalkaisten matkaveneiden ja moottorijahtien luokassa, ja se tarjoaa monipuolisen malliston kokoluokkiin, joihin kotimaisten venemerkkien valikoima ei pääsääntöisesti ulotu.